Ausztria borai
Magyar
Főoldal / Hírek
Személyes fiók
Kosár tartalma

Lázár Chef és a KisBécs bemutatja – szülinapi borvacsora

Ez volt az étel és bor sor.

Welcome drink

ZAHEL Gemischter Satz 2014


Hideg előétel

Kapor-mézben érlelt lazac gyömbéres zellersalátával, házi juhsajt kockákkal és langyos diós lepénykékkel

HANNES SABATHI Sauvignon Blanc 2014


Főétel (I.)

Csirkemell, ahogy még nem kóstoltad: kacsamáj, bacon, spenót, erdei gombák, parmesan

MALAT Grüner Veltliner Höhlgraben 2013


Főétel (II.)

12 órán át sült sertéstarja

GLATZER HAIDENBERG 2013

KisBécs Ausztria borai Hannes Sabathi Sauvignon Blanc, Malat Grüner Veltliner Höhlgraben
Desszert

Epres-málnás-csokoládés

FEILER-ARTINGER TRAMINER Auslese 2012

 

És itt találtok még fotókat az estéről, a háttérről, a hangulatról.

 

2015.05.23. 12:40