Lázár Chef és a KisBécs bemutatja – szülinapi borvacsora
Ez volt az étel és bor sor.
Welcome drink
ZAHEL Gemischter Satz 2014
Hideg előétel
Kapor-mézben érlelt lazac gyömbéres zellersalátával, házi juhsajt kockákkal és langyos diós lepénykékkel
HANNES SABATHI Sauvignon Blanc 2014
Főétel (I.)
Csirkemell, ahogy még nem kóstoltad: kacsamáj, bacon, spenót, erdei gombák, parmesan
MALAT Grüner Veltliner Höhlgraben 2013
Főétel (II.)
12 órán át sült sertéstarja
GLATZER HAIDENBERG 2013
Desszert
Epres-málnás-csokoládés
FEILER-ARTINGER TRAMINER Auslese 2012
És itt találtok még fotókat az estéről, a háttérről, a hangulatról.
2015.05.23. 12:40