Ausztria borai
Magyar
Főoldal / Hírek
Személyes fiók
Kosár tartalma

Borkóstoló június 9-én kedden 19 órától

Bemutatkozik Ausztria, bemutatkozik a KisBécs. Osztrák borok, amelyeket megkóstolva biztosak vagyunk benne, nagyon fogod várni a következő meghívót. 

Mintegy 30 pincészet, 120 különböző bora Ausztria 13 borvidékéről számtalan megközelítésre ad lehetőséget. Ígérjük, ki fogjuk használni!

Mielőbb jelentkezz az info@kisbecs.hu mail címünkön, a kóstoló a KisBécs szelleméhez hasonlóan kötetlen, jó hangulatú, 15 fős lesz. Részvételi díj 3900 Ft, amely magába foglalja hat bor kóstoló mennyiségét és a vizet.

Kedves Barátaink!

A kóstolóra nagyon nagy érdeklődés mutatkozik és van már, aki át is utalta a díjat.
Ezért úgy gondoltuk, az a legigazságosabb - a Ti kényelmetek szempontjából - hogy legalább e-mailes, az info@kisbecs.hu -ra nevekkel, telefonszámmal elküldött jelentkezéshez kötjük a regisztrációt. Az így beérkező visszajelzések sorrendjében jelzünk vissza mi, hogy mikor telt be az esemény.

Tehát az érdeklődésre tekintettel 15 főre emeltük a befogadó készséget - ez még családias:)
Kérünk titeket, hogy attól függetlenül hol jelentkeztetek - Facebook-on, telefonon - küldjetek számunkra egy mailt a fentieknek megfelelően.

Aki ugyancsak szívesen rendezi előre a díjat az alábbi számlaszámra utalva teheti meg - itt is írjatok kérlek mail címet, neveket!

AT WEIN Kft.
12011265 01476254 00100004

Köszönjük a megértést! :) 
Máris tervezzük a következő időpontot, hamarosan arról is információt küldünk, publikálunk!

2015.06.03. 07:31