Ausztria borai
Magyar
Főoldal / Szállítási információk
Személyes fiók
Kosár tartalma

Szállítási információk

A megrendelt tételek átvételére az üzletben is lehetőség nyílik. Címünk: Budapest, 12. kerület Németvölgyi út – Hollósy Simon utca sarok.
A Hollósy Simon utcából nyílik az üzlet.

Kiszállítás

A rendelt tételtől, illetve mennyiségtől függően 1-5 nap alatt szállítjuk ki megrendelését. Amennyiben a házhoz szállítási módot választja, kérjük, adja meg telefonszámát, hogy kollégánk egyeztesse Önnel az időpontot és a tételeket.

A 12 óráig beérkezett megrendeléseket a csomagszállító másnap 8-17 között kézbesíti. 25 ezer Ft értékű rendelésig 2500 Ft a szállítási díj, 25 ezer Ft felett ingyenes.

Kérjük a regisztráció során, vagy megrendelésnél megjegyzésben adja meg telefonszámát, hogy mielőbb egyeztetni tudjuk a szállítási időpontot! Kérjük figyelje válaszlevelünket is, mely a szállítási információkat tartalmazza!

Az utánvétes rendelés költségei a kiszállítás díján felül az alábbiak:

  • 10 000 Ft-ig 700 Ft
  • 20 000 Ft-ig 770 Ft
  • 50 000 Ft-ig 1050 Ft
  • 100 000 Ft-ig 1.400 Ft
  • 150 000 Ft-ig 1.750 Ft
  • 150 000 Ft felett a beszedett érték 1%-a

Szombati kiszállítás

Pénteken rendelt tételeket normál munkamenetben hétfőn szállítja ki a csomagszállító. Amennyiben szombati szállítást szeretne, kérjük jelezze. A szolgáltatás díja a kiszállítási díjon kívül 3900 Ft és Budapest területén lehetséges.

Gyors kiszállítás

Amennyiben gyors kiszállítást szeretne, úgy partnerünk 3 órán belül kiszállítja Önnek a megrendelt tételeket. Ennek a díja Budapesten belül 4500 Ft, míg Budapest agglomerációs területén 5200 Ft. A gyors kiszállítás utánvétes díja a kiszállítás díján kívül egységesen 1500 Ft. Szombaton teljesített gyors kiszállítás felára a fuvardíj 50%-a.

Az agglomerációs területbe tartozó települések: Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kerepestarcsa, Kistarcsa, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pécel, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Taksony, Törökbálint, Üröm, Vecsés

A vidéki gyors kiszállítás díja km alapú, 110 Ft / km és oda-vissza útvonalat számolunk.